Думають, що це весело: Рабинович прокоментував призначення «креативних менеджерів» у владу

Призначення у владу "креативних менеджерів" з боку ставлеників "95 кварталу" може привести до катастрофи.

Об этом сообщает Московский репортер


Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадим Рабинович в інтерв’ю каналу "112 Україна".


"У представників уряду на листочку фломастером написана так звана програма. Це що за дитячий сад?! Парламентарії відразу сказали прем’єру:" Це ж не програма уряду". На що він відповів: "Так, але тут же є цифри … зараз ми виробимо". Виходить, що програми у глави Кабміну немає і він взагалі не розуміє, що він робить! Навіть "слуги" зрозуміли, що поданий документ нічого спільного з програмою уряду не має, і відправили його на доопрацювання!" — нагадав політик.


На думку Рабиновича, Денис Шмигаль недостатньо підготовлений, щоб займати посаду глави уряду.


"Згадайте, що нагородив цей Шмигаль: "Вже в цьому році ми створимо 500 тисяч робочих місць". Насправді ж жодного робочого місця не створено, зате зареєстровано 500 тисяч безробітних. А у влади все в порядку, влада нам розповідає: "Давайте підтримувати уряд…". Креативна влада набрала креативних менеджерів і думає, що це весело!.. Кому весело ?!" — обурився народний депутат.



Політик нагадав, що під час двох минулих передвиборчих кампаній українцям обіцяли, що закінчиться епоха бідності, а люди повернуться з-за кордону, і буде народовладдя.


"Я хочу жити в процвітаючій країні, щоб мої діти не їхали з України. А ви підійдіть зараз до посольств — всі їдуть на полуницю, виїжджають з країни…" — резюмував Вадим Рабинович.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/politics/government/2020-06-04/dumayut-chto-eto-veselo-rabinovich-prokommentiroval-naznacheniya-kreativnyih-menedjerov-vo-vlast/199301”

©1info.net