У зоні ООС українські військові знищили терориста – штаб

У зоні бойових дій на Донбасі російські окупаційні війська обстріляли позиції ЗСУ і поранили двох українських бійців
У зоні бойових дій на Донбасі російські окупаційні війська обстріляли позиції ЗСУ і поранили двох українських бійців

6 червня у зоні бойових дій на Донбасі російські окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню і поранили двох військових ЗСУ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

Об этом сообщает База компромата

“Противник застосував міномети калібру 120 мм, які повинні були бути відведеними від лінії розмежування. Унаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців отримали поранення", – йдеться в повідомленні.

У штабі ООС додали, що 5 червня противник вів вогонь неподалік населених пунктів Новоолександрівка, Павлопіль, Широкине, Старогнатівка, Опитне, Хутір Вільний, Південне, Новолуганське та Авдіївка.

За даними розвідки протягом минулої доби українські військові ліквідували одного окупанта.


https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/871348423357775

У 2014 році, відразу після анексії Криму, Росія почала збройну агресію на сході України. Бойові дії тривають між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей, – з іншого. Офіційно РФ досі не визнає свого вторгнення в Україну.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/war/-v-zoni-oos-ukrajinski-vijskovi-znishchili-terorista-shtab-1503205.html”

©1info.net