На Волині стався спалах Covid-19 на птахофабриці: інфіковано майже 50 працівників

На ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» працюють містяни та жителі інших районів — На Волині стався спалах Covid-19 на птахофабриці: інфіковано майже 50 працівників
На ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» працюють містяни та жителі інших районів — На Волині стався спалах Covid-19 на птахофабриці: інфіковано майже 50 працівників
На ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» працюють містяни та жителі інших районів


У місті Володимир-Волинський та районі загалом зареєстровано 140 осіб випадків захворюваності на коронавірус

Об этом сообщает Футляр от виолончели


На Волині на ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», стався спалах коронавірусу, там зафіксовано 48 випадків зараження серед працівників.


Про це повідомляє прессцентр міста Володимир-Волинського.


Зазначається, що в місті спостерігається складна епідемічна ситуація щодо збільшення кількості випадків захворюваності населення на коронавірусну інфекцію Covid-19.


«Відповідно до останніх даних КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» станом на 10 червня у місті та районі зареєстровано 140 осіб випадків захворюваності на коронавірус», — йдеться в повідомленні.


При цьому найбільший спалах коронавірусу відслідковується на ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», де працюють містяни та жителі інших районів.


Зазначається, що на цьому підприємстві, за інформацією КП «Володимир-Волинський ЦПМД», зафіксовано 48 випадків Covid-19.


Станом на ранок 10 червня в Україні зафіксовано вже 28381 лабораторно підтверджений випадок коронавірусної хвороби Covid-19, добовий приріст – 525 інфікованих. Померло від хвороби – 23 людини.


Коронавірус в Україні

  • Всього
    28381
  • Хворіють
    14779
  • Одужали
    12769
  • Померли
    833




Також у середу в Україні розпочався черговий етап послаблення карантину. З 10 червня в зоні проведення Операції Об’єднаних сил частково запрацюють контрольні пункти в’їзду-виїзду через лінію розмежування.


Бази відпочинку і санаторії з 10 червня зможуть розпочати роботу — але лише в тих регіонах, де дотримано всіх трьох критеріїв для чергового етапу пом’якшення карантину.


Дитячі табори поки не відкривають — рішення про це буде прийматися окремо, оскільки в таких закладах в літній період є ризик спалаху кишкових інфекцій.


Джерело статті: “https://glavcom.ua/country/health/na-volini-stavsya-spalah-covid-19-na-ptahofabrici-infikovano-mayzhe-50-pracivnikiv-686172.html”

©1info.net