Малюська в адекваті? Активісти просять перевірити психічний стан міністра юстиції

Дивні фото із роззявленим ротом у Верховній Раді, дописи у соціальній мережі та рішення на користь рейдерів. Громадські активісти переживають за психічне здоров’я і хочуть перевірити адекватність міністра юстиції Малюськи. А також дізнатись, чи проходять кандидати на посади у вищі органи влади в країні перевірку психічного стану здоров‘я.
Із таким запитом активісти звернулись до Мін’юсту.

Об этом сообщает Русский слон

Міністр Малюська у парламенті. Фото: fb Малюськи

Чи проходять медичну комісію кандидати на посаду міністра юстиції України і чи перевіряють психічний стан здоров’я майбутніх очільників відомства? Із таким запитом ми звернулись до Мін’юсту. У нас виникли сумніви в адекватності міністра Малюськи. Викликає занепокоєння його поведінка у парламенті, де він нещодавно зробив селфі із роззявленим ротом, а раніше головний юрист України зробив фото верхи на жабі. Але найбільше нас бентежать рішення, які ухвалює урядовець на користь рейдерів. Як це було у випадку із захопленням «Херсонбуду», зазначають активісти ГО «Стоп корупції».

Міністр верхи на жабі. Фото: fb Малюськи

Зазначимо, що напередодні активісти «Стоп корупції» та небайдужі громадяни, обурені, що Офіс протидії рейдерству працює на користь рейдерів, прийшли до Міністра юстиції Дениса Малюськи. Мітингарі зайшли всередину Міністерства, передали звернення і вимагали, аби очільник відомства нарешті відзвітував перед народом щодо непрозорих рішень відомства. Зокрема, йдеться про справу майна херсонського підприємства «КПД – 5С».

Уквітчаний міністр. Фото: fb Малюськи

Нагадаємо, ГО «Стоп корупції» в рамках спільного проєкту з інформагентством «Стоп корупції ТВ» здійснюється журналістське та громадське розслідування щодо масових випадків рейдерського захоплення підприємств у Херсоні.

Читати також:
Колишній АТОвець підірвав себе гранатою (фото)
Поділитись

Джерело статті: “https://stopcor.org/malyuska-v-adekvati-aktyvisty-prosyat-pereviryty-psyhichnyj-stan-ministra-yustycziyi/”

©1info.net