Таропрогноз на 22-28 червня: що карти нам віщують

Таропрогноз на 22-28 червня: що карти нам віщують
Таропрогноз на 22-28 червня: що карти нам віщують

Карти Таро, починаючи з епохи Середньовіччя і закінчуючи нашим часом, були і є доступним інструментом для самопізнання та віщування ймовірного майбутнього. Ця енциклопедія людського життя через символи гостинно запрошує дізнатися вас, що чекає за рогом 28-28 червня у різних сферах життя. Читайте деталі у таропрогнозі на наступний тиждень від езотерикині Анастасії Лисициної.

Об этом сообщает Устав Груп

Прогноз Таро на кохання та стосунки

"Сімка кубків"

Таро, кубки_8

Ця карта говорить про реальність та мрії. Вона закликає протягом прийдешнього тижня замислитися, що для вас реальність, а що — мрії? Про що говорять ваші мрії? Чи мрієте ви про реальне чи про ілюзорне? У період коридору затемнень доцільно переглянути свої мрії, щоб "перетопити" їх у горнилі затемнення.

Якщо ви перебуваєте у стосунках або закохані по вуха, то прийшов час насолодитися вашими почуттями. Проте слід бути обережними та не дивитися на все довкола через "рожеві окуляри" кохання, аби не потрапити у солодкі сіті ілюзій.

Частіше дослухайтеся до голосу серця. Фантазуйте, і тоді картинки з вашої уяви матимуть шанс обрости плоттю. Йдіть шляхом бажань.

Прогноз Таро на роботу та кар’єру

"П’ятірка кубків"

Таро, кубки_1

Ця карта свідчить про втрати, розчарування, жаль та біль. Протягом наступних семи днів ви, ймовірно, шкодуватимете про втрачені можливості, проте це дасть вам змогу змінити пріоритети у роботі та кар’єрі. Якщо ви будете емоційно боротися, то вам важче буде прийняти дійсність. Також може з’явитися бажання змінити минуле. Проте в горі варто сподіватися на допомогу та підтримку друзів.

Для ліпшого розвитку слід визнати свої помилки, дайте волю тузі. Зрозумійте, що скоро вас підхопить стрімкий потік життя і все налагодиться, адже ми живемо у дуальному світі, де негатив змінюється позитивом і навпаки.

Так, на карті зображено три кубки, які вже перевернулися. Але два кубки, кубки з новими можливостями ще стоять. Скористайтеся ними.

Прогноз Таро на фінанси

"Король жезлів"

Таро, жезли_11

Для того, щоб заробляти кошти, вам знадобляться ваші самовпевненість, життєва сила, майстерність, харизма та бажання до самоствердження. Ось про що розповідає ця карта. Тільки бажаючи радощів життя, можна розпочинати полювання за грішми. Скористайтеся розумним ризиком, який буде заснований на інтуїції.

Проте також варто вчитися на власних помилках, розширяти межі своїх можливостей і розвивати нові вміння і тоді — вам все вдасться.

Скоро ви отримаєте жаданий професіоналізм і зможете реалізувати великі проєкти. Ваші оригінальні ідеї знайдуть своїх клієнтів.

Читайте також: Таропрогноз на червень: що карти нам віщують


Джерело статті: “https://tsn.ua/astrologiya/taroprognoz-na-22-28-chervnya-scho-karti-nam-vischuyut-1569370.html”

©1info.net