Головний популіст дня: Разумков, який виправдовує порушення регламенту «людською логікою»

Головний популіст дня: Разумков, який ви…
Головний популіст дня: Разумков, який ви…

Його номінувала група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

Об этом сообщает http://monitoring-money.com

В ефірі каналу ICTV він визнав, що парламент приймає закони з порушенням регламенту. "Є законопроєкти, де три правки. І відкладати закон про, наприклад, питання покращення життя наших військовослужбовців на три тижні, через те що… З точки зору регламенту, це можна віднести до порушень. А з точки зору людської логіки – це буде неповага, до, наприклад, тієї ж армії", сказав він.

Хтось скаже: правильно говорить Дмитро Разумков, коли дуже треба, то можна і порушити регламент. Але біда в тому, що раз порушують депутати, то чому не можна рядовим громадянам, користуючись людською логікою: їздити на червоне світло, не зупинятися на зебрі, кидати недопалки де прийдеться, красти, обдурювати… У нас, на жаль, порушення регламенту в парламенті вже стало нормою, це стосується і попередніх депутатських скликань. Деякі з прийнятих законів вже втратили чинність після оскарження в Конституційному суді саме через порушення процедури їх прийняття. Не виключено, що так само оскаржать і ті закони, які приймали в турборежимі.

Як відомо, демократія – це процедура. Процедура для депутатів написана в законі про регламент. На відміну від демократії швидкі рішення, без дотримання процедури, пропонує диктатура. Однак зрештою ці рішення призводять до катастрофи. Ніби ж нічого такого, десь прийняли без розгляду поправок, десь недотрималися строків для ознайомлення із законопроектами, але з таких маленьких порушень складаються великі. Тому нема чого дивуватися, що люди у нашій країні закони розуміють так, як зручно їм, адже цілий спікер парламенту виправдовує нехтування правилами.



Джерело статті: “https://www.depo.ua/ukr/politics/golovniy-populist-dnya-razumkov-yakiy-vipravdovue-porushennya-reglamentu-lyudskoyu-logikoyu-202001211099209”

©1info.net