Два наймолодші прем’єри світу. Гончарук провів у Давосі зустріч з очільницею уряду Фінляндії

Олексій Гончарук — Прем’єр-міністр України/Facebook

Об этом сообщает http://infowebhub.net

Санна Марін і Олексій Гончарук

Олексій Гончарук — Прем’єр-міністр України/Facebook


Прем’єр-міністр Олексій Гончарук провів у Давосі зустріч очільницею уряду Фінляндії Санною Марін.

Про це Гончарук повідомив у Facebook.

«Прибув до Швейцарії. І перша зустріч у моєму дводенному робочому візиті у Давосі — з Прем‘єр-міністеркою Фінляндії Cанною Марин. До того ж, такого формату зустріч двох прем‘єр-міністрів України та Фінляндії — перша за останні п’ять років», — написав Гончарук.

Під час зустрічі сторони обговорили питання посилення співпраці й в освітній сфері, зокрема, в рамках проекту «Фінська підтримка реформи української школи». Проект спрямований на реформування системи шкільної та професійно-технічної освіти в Україні.

Реформування шкільної освіти — один із пріоритетних напрямів фінської допомоги Україні. Прем’єр Фінляндії запевнила Гончарука у непохитній підтримці територіальної цілісності та суверенітету України та санкцій, накладених на РФ у зв’язку з збройною агресією проти України.

Реформування шкільної освіти — один із пріоритетних напрямів фінської допомоги Україні.

Реформування шкільної освіти — один із пріоритетних напрямів фінської допомоги Україні.

Прем’єр Фінляндії запевнила Гончарука у непохитній підтримці територіальної цілісності та суверенітету України та санкцій, накладених на РФ у зв’язку з збройною агресією проти України.

Представниця Соціал-демократичної партії Фінляндії Санна Марін була обрана новим прем’єр-міністром країни 10 грудня.

Читайте також:
Побила декілька рекордів. Що відомо про наймолодшу прем’єрку в світі — 34-річну Санну Марін з Фінляндії

34-річна Марін очолила 76 уряд в історії Фінляндії, ставши наймолодшим прем’єр-міністром у світі. Другим наймолодшим в світі очільником уряду є 35-річний прем’єр України Олексій Гончарук.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/goncharuk-proviv-v-davosi-zustrich-z-prem-yerom-finlyandiji-sannoyu-marin-novini-ukrajini-50065603.html”

©1info.net