В центрі Одеси поліцейський збив жінку з дитиною

В центрі Одеси поліцейський збив жінку з дитиною

Увечері в середу, 22 січня, в самому центрі Одеси, на перехресті вулиць Дерибасівської і Преображенської сталася ДТП за участі поліцейського – автомобіль Daewoo Sens збив жінку з дитиною.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це пише видання “ФАКТИ”.

Об этом сообщает http://bestportal.org

За попередніми даними, 62-річна пенсіонерка переходила разом з онукою проїжджу частину в невстановленому місці.

Loading…

«В результаті автомобіль скоїв наїзд, жінка отримала перелом ноги і була госпіталізована», – повідомили в управлінні патрульної поліції Одеси.

В центрі Одеси поліцейський збив жінку з дитиною

Пізніше в регіональному главку Нацполіції уточнили, що за кермом авто знаходився співробітник поліції, який повертався на своєму автомобілі зі служби. Після аварії жінку похилого віку госпіталізували. За попередніми даними, дитина в ДТП не постраждала.

«Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група з ДТП та керівництво інспекції по особовому складу регіонального ГУ Нацполіції. Згідно з попередньою інформацією, водій був тверезий. Про подію проінформованоспівробітників управління внутрішньої безпеки і міжрегіонального відділу ДБР », – повідомили в главку.

Нагадаємо, 17 січня, в Києві на вулиці Олени Теліги у ДТП потрапила маршрутка, її протаранив водій Honda. Автомобіль отримав серйозне пошкодження правої передньої частини. На щастя, обійшлося без постраждалих.

У суботу, 11 січня, під Києвом в місті Бориспіль сталася смертельна ДТП за участю поліцейського автомобіля Renault Doker. Правоохоронець збив чоловіка, який стояв на проїжджій частині, біля пішохідного переходу. Держбюро розслідувань (ДБР) відкрило кримінальне провадження за фактом наїзду автомобіля.

Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/01/22/v-tsentri-odesi-politsejskij-zbiv-zhinku-z-ditinoyu/”

©1info.net