Вибух петарди в Дніпрі: у лікарні померла 17-річна дівчина

У четвер, 23 січня у Дніпровській обласної лікарні ім. Мечникова померла 17-річна дівчина, яка отримала важкі поранення в результаті вибуху петард в квартирі.

Об этом сообщает http://probablo.biz


Loading…


Про це у Facebook повідомив заступник головного лікаря медустанови Олександр Толубаев, передає НАРОДНА ПРАВДА.


За його словами, ввечері 21 січня в приймально-діагностичне відділення лікарні ім. Мечникова доставили 17-річну дівчину, яка постраждала в результаті вибуху саморобного пристрою з піротехнічних виробів.


“Украй важкий стан, кома ІІІ ступеня, штучна вентиляція легенів та надвисокі дози препаратів, що підтримують артеріальний тиск. Вибухова черепно-мозкова травма, перелом кісток склепіння та основи черепа, металеві уламки пошкодили життєво важливі ділянки мозку. Травма, несумісна з життям”, – написав Толубаев.


Він зазначив, що медики протягом доби намагалися врятувати дівчину, але вона померла.


Нагадаємо, у Каховці 8-річна дитина стала жертвою неправильної експлуатації святкової піротехніки і безответствености дорослих. Петарду дав хлопчикові нетверезий батько, і, мабуть, бажаючи навчити дитину поводження з піротехнікою, запропонував запалити. Дитина виконав вимогу батька, але не встиг кинути петарду. В результаті вибухнула піротехніка безпосередньо в руці хлопчика.


Також раніше ми писали про те, що в смт Шевченкове (Харківська область) в одноповерховому будинку стався обвал стіни, в результаті чого одна людина загинула і ще одна постраждала.


Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/01/23/vybuh-petardy-v-dnipri-u-likarni-pomerla-17-richna-divchyna/”

©1info.net