Вимагав 325 тисяч: начальника Закарпатського облавтодору «взяли» на великому хабарі

Начальника Закарпатського облавтодору спіймали за хабарі. Ілюстрація

Під час отримання частини хабаря в загальному розмірі 325 тисяч гривень затримали в.о. директора держпідприємства "Закарпатський облавтодор" та начальника відділу його філії.

Об этом сообщает http://glavgazeta.com

Операцію в п’ятницю, 24 січня, провели прокурори Офісу Генпрокурора спільно з СБУ. Про це повідомила пресслужба прокуратури.

За версією слідства, посадові особи обласного облавтодору вимагали в керівника однієї з філій державного підприємства 375 тисяч гривень, обіцяючи залишити його на посаді.

Новини
$500 за закриття справи: на Рівненщині підполковник поліції погорів на хабарі
Начальника Закарпатського облавтодору спіймали за хабарі. Ілюстрація

Начальника Закарпатського облавтодору спіймали за хабарі. Ілюстрація

Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК, а також направлення до суду клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваним у вигляді утримання під вартою. Проводяться невідкладні слідчі дії.

Як повідомляв OBOZREVATEL, нещодавно генеральний прокурор України Руслан Рябошапка підписав підозру щодо екснардепа з "Народного фронту" Георгія Логвинського та колишньої першої заступниці міністра юстиції Наталії Бернацької. Їх звинувачують у крадіжці з державного бюджету 54 мільйонів гривень.

Не набридаємо! Тільки найважливіше — підписуйся на наш Telegram-канал

Читайте всі новини по темі "Дороги в Україні" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/crime/nachalnika-zakarpatskogo-oblavtodoru-vzyali-na-habari-novini-ukraini.htm”

©1info.net