Селена Гомес зізналася, що у стосунках із Бібером була жертвою емоційного насильства

Селена Гомес зізналася, що у стосунках із Бібером була жертвою емоційного насильства
Селена Гомес зізналася, що у стосунках із Бібером була жертвою емоційного насильства

Популярна співачка Селена Гомес, яка розповіла, чому після Джастіна Бібера ні з ким не зустрічалася, зізналася, що була жертвою емоційного насильства.

Об этом сообщает http://ua-molod.com

Про це виконавиця повідомила в ефірі National Public Radio. Так, Гомес зізналася, що у стосунках із Бібером почувалася жертвою.

"Я не хочу проявляти неповагу, але я дійсно почувалася жертвою, на яку направлено певного роду насильство. Я маю на увазі емоційне насильство. Мені довелося довго усвідомлювати те, що сталося, тільки подорослішавши, я зрозуміла, що це було. Мені довелося проаналізувати ті рішення, які я ухвалювала. Психологія жертви — це дуже небезпечно. Я не хочу провести все життя, обговорюючи ці моменти", – зізналася артистка.

Селена Гомес і Джастін Бібер_1

Втім, співачка додала, що наразі відпустила минуле і готова до нового етапу.

"Зараз я говорю це і почуваюся сильною, я пишаюся собою. Я знайшла спосіб подолати це все з максимальним милосердям. Я не шкодую ні про що, тому що навіть в болючих моментах я знаходжу щось позитивне. Саме такі речі роблять мене сильнішою", – поділилася зірка.

Крім того, Селена зізналася, що ліричний трек Lose You To Love Me дійсно присвячений колишньому великому коханню артистки, співаку Джастіну Біберу.

Нагадаємо, не так давно Селена Гомес розсекретила, хто зможе підкорити її серце.


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/selena-gomes-ziznalasya-scho-u-stosunkah-iz-biberom-bula-zhertvoyu-emociynogo-nasillya-1481346.html”

©1info.net