Розслідування вбивства Гандзюк: головний фігурант справи змінив зовнішність

Ймовірний організатор вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк Олексій Левін (Москаленко) змінив зовнішність, проте поліція Болгарії ідентифікувала та затримала його.

Об этом сообщает http://kompromat.icu

Як розповідає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляє “Слідство.Інфо“, з посиланням на інформацію болгарських правоохоронців.



Loading…

“Левін змінив зовнішність так, що був не схожий на фото з Інтерполу. Його вдалося ідентифікувати за відбитками пальців”, – розповіли болгарські поліцейські.

Вони додали, що під час арешту Левіна у нього вдома вилучили два паспорти – місцевий і закордонний. Підозрюваному заборонили залишати територію країни, незабаром суд вирішить питання про його екстрадицію.

Зазначається, що Левін потрапив до Болгарії через Румунію у 2018 році. Він пішки перетнув кордон у населеному пункті Дуранкулак. У Болгарії, за інформацією правоохоронців, підозрюваний офіційно ніде не реєструвався.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський пообіцяв покарати всіх замовників вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Нагадаємо також, 20 січня, в Херсоні в результаті масштабної спецоперації правоохоронці затримали колишнього помічника нардепа Ігоря Павловського, який є обвинуваченим у справі Катерини Гандзюк. Його підозрюють у керівництві злочинною організацією.

Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/01/27/rozsliduvannya-vbyvstva-gandzyuk-golovnyj-figurant-spravy-zminyv-zovnishnist/”

©1info.net