Чого очікувати від дербі ‘МанСіті’ – ‘Манчестер Юнайтед’ у півфіналі К

Чого очікувати від дербі ‘МанСіті’ – ‘Манчестер Юнайтед’ у півфіналі К
Чого очікувати від дербі ‘МанСіті’ – ‘Манчестер Юнайтед’ у півфіналі К

29 січня, прямо у розпалі тижня, нас чекає яскраве футбольне шоу – Манчестерське дербі. Команди Гвардіоли та Сульшера зійдуться в матчі-відповіді півфіналу Кубка Англійської ліги.

Об этом сообщает http://capital-on-forex.com

Нагадаємо, що перша зустріч завершилася перемогою ‘містян’ 3:1. Але, навіть якщо червоні дияволи і не зможуть відігратися, так просто вони своїх принципових суперників у фінал не пустять.

Як це було: ‘МанСіті’ завдав принизливої поразки ‘Манчестер Юнайтед’ на ‘Олд Траффорд’: відео

Відзначимо, що ‘Манчестер Сіті’ є чинним володарем трофея. Всього ж ‘містяни’ вигравали турнір 6 разів, більше перемог тільки у ‘Ліверпуля’ – 8. ‘Манчестер Юнайтед’, ‘Астон Вілла’, ‘Челсі’ – по 5.

Матч ‘Манчестер Сіті’ – ‘Манчестер Юнайтед’ відбудеться в середу, 29 січня. Початок о 21:45.

Варто відзначити, що напередодні ‘Манчестер Юнайтед’ у Прем’єр-ліги програв другий раз поспіль. І якщо поразку ‘Ліверпулю’ ще можна зрозуміти, то поступатися вдома ‘Бернлі’ 0:2 – це вже занадто. Не дивно, що аналітики Parimatch залишають ‘Манчестер Юнайтед’ всього 15% на перемогу в основний час.

Більше на тему: Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед: прогноз букмекерів на Кубок англійської ліги

Попри те, що ‘червоних дияволів’ продовжує лихоманити, нинішній сезон і для ‘Манчестер Сіті’ не можна назвати ідеальним. До речі, коли команда Сульшера в минулий раз грала на ‘Етіхад’ (в грудні 2019 року), то повернулася з перемогою 2:1. У ‘МанСіті’ тривають проблеми в обороні, чим ‘Манчестер Юнайтед’ цілком може скористатися.

переможець цієї пари у фіналі зіграє з ‘Астон Віллою’. Напередодні команда дещо сенсаційно обіграла ‘Лестер’.


Джерело статті: “http://fromua.news/article/7664249/chogo-ochikuvati-vid-derbi-mansiti-manchester-yunayted-u-pivfinali-k/”

©1info.net