Київ суворий: Як автомати для поповнення е-квитка стоять без діла

Київ суворий: Як автомати для поповнення…
Київ суворий: Як автомати для поповнення…

Про це повідомляє кореспондент Depo.Київ.

Об этом сообщает http://kaktovottak.top

Зокрема, минуло вже майже три місяці з того часу, як у столиці мали повністю запровадити функціонування е-квитка.

Проте ще у листопаді чиновники з мерії вирішили відтермінувати цей процес до весни. Разом з тим е-квиток фактично вже функціонує, але поповнити його можна не кругом.

Наприклад, на станції метро "Чернігівська" встановлено одразу три автомати для поповнення е-квитка. Проте усі вони відключено від енергоживлення. Тому пасажирам доводиться поповнювати е-квитки в інших місцях.

Разом з тим схожа ситуація спостерігається також на інших станціях.

Додамо, що восени 2019 року на 15 станціях Київського метрополітену підключили автомати для купівлі та продажу Kyiv Smart Card.

Як користуватися Kyiv Smart Card.

З квітня в Києві діятимуть оновлені тарифи на проїзд у громадському транспорті.

Нагадаймо, 27 січня у столичному транспорті стався черговий збій е-квитка. Такі збої у столичному транспорті непоодинокі. Так, у листопаді минулого року у годину пік стався збій е-квитка у столичному метро. Тоді пасажирам запропонували купити жетони, щоб пройти у підземку. 19 листопада у деяких видах громадського транспорту знову неможливо було провалідувати Kyiv Smart Card. Наприкінці грудня через такий самий збій в системі на станції "Площа Льва Толстого" проїзд не можливо було оплати банківською картою. Тоді обурені пасажири виламали турнікети в столичному метро.

Додамо, що у столичній підземці опублікували "корисну" пам’ятку для містян.



Джерело статті: “https://kyiv.depo.ua/ukr/kyiv/kiiv-suvoriy-yak-avtomati-dlya-popovnennya-e-kvitka-stoyat-bez-dila-202001291103623”

©1info.net