Офіс протидії рейдерству в дії: Зеленський допоміг кінорежисеру поверн

Офіс протидії рейдерству в дії: Зеленський допоміг кінорежисеру поверн
Офіс протидії рейдерству в дії: Зеленський допоміг кінорежисеру поверн

10-річна судова тяганина завершилася вердиктом Верховного суду на користь потерпілого

Офіс протидії рейдерству в дії. Принаймні, коли туди приходить сам Президент. Володимир Зеленський допоміг кінорежисеру Юрію Ляшенко повернути житло, яке захопили рейдери. Про це повідомив Глава держави на своїй сторінці у Facebook.

Об этом сообщает http://uaposters.com

Володимир Зеленський опублікував відео, де в майже 8 хвилин вмістили весь процес – від скарги режисера Президенту – до повернення житла. Там і дзвінок Зеленського міністру юстиції і засідання комісії і підписи нотаріуса і домовленість з невідомими мешканцями про виселення. Увесь ролик – під брендом ‘Зе-команди’.

За словами потерпілого, він хотів отримати квартиру від померлої родички і звернувся до відповідних органів. Утім згодом дізнався, що квартира вже має нових власників. 10-річна судова тяганина завершилася вердиктом Верховного суду на користь Ляшенка.

Утім, попри це, квартира була перереєстрована на третіх осіб. Сам режисер звинувачує і Міністерство юстиції і нотаріальні контори у сприянні зловмисникам. Саме із такими ситуаціями і має працювати Офіс протидії рейдерству. Його відкрили в Україні в грудні торік.

Як повідомляв 5.UA, Офіс протидії рейдерству відкрили в Києві. Його мета – максимально захистити право власності людини.


Джерело статті: “http://fromua.news/article/7674133/ofis-protidii-reyderstvu-v-dii-zelensjkiy-dopomig-kinorejiseru-povern/”

©1info.net