Прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом несанкціонованих дій з інформацією про державну реєстрацію об’єктів нерухомості

Державним реєстратором прав на нерухоме майно однієї із сільських рад Сарненського району, всупереч встановлених вимог чинного законодавства, без необхідних документів, проведено державну реєстрацію прав на об`єкт нерухомого майна – навіс площею 28,8 кв.м, що знаходиться на центральній площі міста Рівне.

Об этом сообщает http://temagneisa.net

З метою перевірки інформації про можливі неправомірні дії з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах з державної реєстрації об’єктів нерухомості, що призвело до реєстрації права власності на майно, яке не є об`єктом нерухомості, Рівненською місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості та розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 362 КК України.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.



Джерело статті: “https://pro.gov.ua/prokuraturoyu-zareyestrovano-kryminalne-provadzhennya-za-faktom-nesankcionovanyh-diy-z-informaciyeyu”

©1info.net