15-річна дочка Моніки Беллуччі і Венсана Касселя стала обличчям нового аромату Dolce & Gabbana. ФОТО

Дева Кассель у рекламній кампанії Dolce & Gabbana

Об этом сообщает http://perebezhchik.info

Дочка Моніки Беллуччі і Венсана Касселя, 15-річна Дева Кассель стала обличчям нового аромату італійського будинку моди Dolce & Gabbana.

Вона знялася в рекламній фотосесії нового квітково-фруктового аромату Dolce Shine, кадри з якої напередодні були опубліковані в Мережі.

View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

На знімках, якими дівчина поділилася у своєму Instagram, вона постає у білій мереживній сукні, позуючи з яскравим букетом польових квітів на мальовничому тлі італійського узбережжя Амальфі.

View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

Таким чином, Дева продовжила співпрацю своєї зіркової мами з преміальним брендом, музою якого Беллуччі є багато років поспіль.

View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

Відомо, що новий аромат Dolce Shine надійде в продаж навесні цього року.

Аромат створено парфюмером Марі Саламань, відомою своєю співпрацею з Guerlain, Jo Malone, Maison Martin Margiela, Mugler, Salvatore Ferragamo и Yves Saint Laurent.

Флакон Dolce Shine має ту саму форму, що й попередні аромати колекції. Жовтий флакон прикрашений яскраво-жовтою кришкою у вигляді квітки, що розкрилася, та чорною стрічкою-бантом.

Аромат Dolce & Gabbana Dolce Shine

Підписуйся на сторінки UAINFO у Facebook, Twitter і YouTube

UAINFO



Джерело статті: “https://uainfo.org/blognews/1580484785-15-richna-dochka-moniki-belluchchi-i-vensana-kasselya-stala-oblichchyam.html”

©1info.net