Справа Шеремета: прокурори проситимуть суд продовжити запобіжні заходи Антоненку та Кузьменко 4 лютого

Печерський суд Києва в понеділок, 3 лютого, не розглянув клопотання прокуратури про продовження терміну дії запобіжних заходів двом підозрюваним у справі вбивства Павла Шеремета. Про це із зали суду інформує журналіст Insider.

Адвокати Юлії Кузьменко просили відкласти судове засідання на завтра, щоб мати час для ознайомлення з клопотанням прокуратури. Зазначимо, 3 лютого відбувся розгляд клопотання адвокатів про зміну запобіжного. Суд це клопотання відхилив. Тим часом, засідання щодо розгляду клопотання прокурорів призначили на цей же день.
Втім, суддя Писанець оголосив перерву до 4 лютого до 10:00.

Об этом сообщает http://trikolor.pro

Суддя Віталій Писанець

Приблизно о 20:40 почався розгляд клопотання прокурорів про продовження арешту Андрію Антоненку — другому підозрюваному у справі. Проте, слухання теж відклали, оскільки адвокати Антоненка не прибули. Відтак, перерву оголосили до 4 лютого до 11:30.

За даними слідства, чоловік, що нібито брав участь в закладанні вибухового пристрою під авто Шеремета — Антоненко. А жінка, яка нібито закладала вибухівку — Юлія Кузьменко.

Тож, Андрій Антоненко, за озвученою йому підозрою, нібито "організовував злочинну групу, захопившись право-радикальними ідеями. 13 грудня він отримав 2 місяці арешту.

Підписуйтесь на наш новий телеграм-канал: https://t.me/theinsider_ua


Джерело статті: “http://www.theinsider.ua/politics/sprava-sheremeta-prokurori-prositimut-sud-prodovzhiti-zapobizhni-zahodi-antonenku-ta-kuzmenko-4-lyutogo/”

©1info.net