Віцепрем’єром з євроінтеграції призначать Стефанишину — новини України

Фракція «Слуга народу» ухвалила на своєму засіданні низку кадрових рішень стосовно складу Кабінету міністрів.

Об этом сообщает DEDAL

Про це «Бабелю» розповів один із нардепів фракції.

Зокрема, фракція підтримала призначення віцепремʼєр-міністром Ольгу Стефанишин. Діючого віцепремʼєр-міністра Вадима Пристайка відправлять послом України до Великої Британії. Міністром культури призначать нардепа Олександра Ткаченка.

Інформацію про призначення Стефанишиної та Ткаченка у своїх соцмережах вже підтвердив нардеп Олександр Качура.

Ольга Стефанишина — тезка нардепки від «Голосу». Працювала директором урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету міністрів. У грудні 2017 року призначена на посаду генерального директора Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату.

  • В уряді Дениса Шмигаля посада міністра культури залишалася вакантною. Обовʼязки голови відомства виконувала Світлана Фоменко. У попередньому уряді Олексія Гончарука міністром культури був Володимир Бородянський.
  • Вадим Пристайко обіймав посаду міністра закордонних справ в уряді Олексія Гончарука. Після зміни уряду Пристайко став віцепремʼєр-міністром з питань євроатлантичної інтеграції.
  • Народні депутати від «Слуги народу» Олександр Дубінський та Олександр Ткаченко оголосили про участь у праймеріз партії (внутрішньопартійні вибори) щодо визначення кандидатури у мери Києва.


Джерело статті: “https://thebabel.com.ua/news/44519-sluga-narodu-uhvalila-kadrovi-rishennya-shchodo-kabminu-ministrom-kulturi-stane-tkachenko-pristayko-stane-poslom”

©1info.net