Камери автоматичної фіксації — 36 тисяч порушень у Києві виявили за перший день — новини України

За перший день роботи камери автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху встановили у Києві майже 36 тисяч порушень.

Об этом сообщает Устав

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

«Підсумок перших 17 годин роботи системи автофіксації порушень ПДР у Києві: зафіксовано 35 тис. 762 події, відпрацьовано 5 тис. 620. «Лідери перегонів»: Mercedes рухався містом зі швидкістю 208 км/год та BMW проїхав 3 камери поспіль зі швидкістю 200 км/год, водій отримає 3 штрафи», — цитує пресслужба слова голови МВС Арсена Авакова.

Підсумок перших 17 год.роботи системи автофіксації порушень ПДР у Києві:зафіксовано 35762 події,відпрацьовано 5620.«Лідери перегонів»:Mercedes рухався містом зі швидкістю 208 км/год та BMW проїхав 3 камери поспіль зі швидкостю 200 км/год,водій отримає 3 штрафи.Dura lex sed lex! pic.twitter.com/Dc1DuAtEJz

— Arsen Avakov (@AvakovArsen) June 1, 2020

З 1 червня в Україні запускають систему автоматичної фотовідеофіксації порушень правил дорожнього руху. Перші камери запрацювали у Києві та на автомагістралях Київської області у місцях концентрації ДТП з тяжкими наслідками.

Камери вимірюють швидкісний режим руху на дорогах та, у разі виявлення правопорушення, його автоматично фіксують.

Розміри штрафу — 255 грн у разі перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш як на 20 км/год, але не більше 50 км/год; 510 грн — при перевищенні встановлених обмежень швидкості руху більш як на 50 км/год.

  • У Києві камери автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР за перші 8 хвилин роботи зафіксували 262 випадки перевищення швидкості.
  • На початку травня президент Володимир Зеленський підписав закон, який скасовує штрафні бали за порушення правил дорожнього руху.


Джерело статті: “https://thebabel.com.ua/news/44527-za-pershiy-den-kameri-zafiksuvali-u-kiyevi-mayzhe-36-tisyach-porushen-pravil-dorozhnogo-ruhu”

©1info.net