У Києві затримали озброєного до зубів іноземця. Перші деталі

У Києві затримали озброєного іноземця

У Дарницькому районі Києва правоохоронці виявили припаркований автомобіль, при огляді якого знайшли збройний "арсенал". За кермом був раніше судимий за вбивство в Україні іноземець.

Об этом сообщает База компромата

Як стало відомо OBOZREVATEL з власних джерел, це сталося в ніч на 1 червня. Наряд підійшов до SKODA OCTAVIA A7 на дніпровських номерах, який був припаркований біля будинку на проспекті Бажана. За кермом був 28-річний громадянин Азербайджану.

У Києві затримали озброєного іноземця

У Києві затримали озброєного іноземця

Колаж

Під час поверхневого огляду в сумці були виявлені незареєстровані пістолети Glock і ПМ, а також патрони. Іноземець заявив, що знайшов зброю ще в минулому році на території Дніпропетровської області.

Як розповіло джерело, в 2015 р. чоловік був засуджений до п’яти років позбавлення волі за вбивство з необережності.

З’ясувалося, що іноземець в перший день роботи охоронцем в нічному клубі Дніпра під час конфлікту вдарив відвідувача. Чоловік впав потилицею на бетонні сходи, з відкритою черепно-мозковою травмою його госпіталізували в обласну лікарню ім. Мечникова. Однак на наступний день він помер.

Автомобіль був припаркований біля будинку по проспекту Бажана

Автомобіль був припаркований біля будинку по проспекту Бажана

Карти Google

Злочинець відбував термін в Крюківської виправної колонії (Полтавська область), а вийшов на свободу в 2017 році.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в ніч на 31 травня в центрі Києві сталася масова бійка зі стріляниною, серед затриманих виявився громадянин Російської Федерації. А 29 травня в Броварах сталася перестрілка в стилі 90-х: вже затримані 28 осіб, є постраждалі.

Ти ще не підписаний на наш Telegram? Швиденько тисни!

Читайте всі новини по темі "Кримінал" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/kiyany/crime/u-kievi-zatrimali-ozbroenogo-do-zubiv-inozemtsya-pershi-detali.htm”

©1info.net