Заступника директора оборонного підприємства судитимуть за зловживання службовим становищем

За процесуального керівництва військової прокуратури Миколаївського гарнізону закінчено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно заступника директора підприємства, яке входить до складу Державного концерну "Укроборонпром", за фактом зловживання владою або службовим становищем та службового підроблення (ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366 КК України).

Об этом сообщает FIB

За даними слідства, посадовець підприємства, що дислокується на території Миколаївської області, зловживаючи своїм службовим становищем, підписав офіційні документи з недостовірними відомостями щодо поставки державному підприємству матеріальних цінностей. Після цього незаконно перерахував комерційному підприємству 355 тис грн, заподіявши державі збитки на вказану суму.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Поділитись


Джерело статті: “https://stopcor.org/zastupnyka-dyrektora-oboronnogo-pidpryyemstva-sudytymut-za-zlovzhyvannya-sluzhbovym-stanovyshhem/”

©1info.net