На Вінниччині кафетерії, їдальні, буфети та канцелярські магазини звільняють від орендної плати


Вінницька обласна рада готується скасувати підприємцям орендну плату за користування комунальним майном на період карантину. Про це повідомляє Vlasno.info посилаючись на проєкт рішення, опублікований на сайті Вінницької обласної ради.

Об этом сообщает FIB

"Звільнити, на період дії обмежувальних заходів, орендарів нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області, діяльність яких заборонено нормативно — правовими актами, спрямованими на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (СОУШ-19), від сплати орендної плати за їх письмовим зверненням", — йдеться у тексті проєкту рішення.

У той же час документ зобов’язує стягнення орендної плати, якщо виявиться факт ведення діяльності орендарем на об’єкті оренди у карантинний період.

Від сплати від оренди планують звільнити 35 суб’єктів господарської діяльності. Серед них кафетерії, їдальні, буфети та канцелярські магазини. Також у списку заклади освіти та культури. Є тут і обласна державна універсальна наукова бібліотека ім. К.А.Тімірязєва, і учбовий корпус ДонНУ імені Василя Стуса, і Вінницька обласна філармонія імені М.Д. Леонтовича.

Перелік суб’єктів господарської діяльності, які будуть звільнені від орендної плати:

Снимок1

Снимок2
Снимок3

Джерело статті: “http://vlasno.info/ekonomika/item/36980-na-vinnychchyni-kafeterii-idalni-b”

©1info.net