“Це був жах! Я в шоці!”: у Львові водій накинувся на пенсіонерку і намагався вивинути її з автобуса (відео)

У Львові водій автобуса накинувся на літню жінку, яка не заплатила за проїзд, та хотів викинути її з транспорту.

Об этом сообщает Звездный клуб

Про це у спільноті “Варта-1” у “Фейсбуці” написала Тетяна Ареф’єва.

Інцидент стався 1 червня у 40-му автобусі (АА 8727 ТО).

“Старенька жінка сіла тихенько в автобус, нікого не чіпала. Як виявилось, не мала грошей, щоб оплатити проїзд. Водій вийшов зі своєї кабіни та стрімко пішов до неї. Далі він почав її хапати та силою виштовхувати з автобусу. Це був жах!”, – зазначила жінка.

Та додала: “Ми заплатила за її проїзд та намагались дати ще грошей на випадок, якщо в когось не буде змоги оплатити, але він відмовився. Я в шоці! Такого ще не бачила. Як в автобус пускати людей без масок, – то норма, бо він заробляє на них, а як провезти стареньку без змоги оплатити, то ні і треба руки розпускати. Ганьба. Невже не соромно?”.

Доброго дня. Інцидент трапився 1.06.2020. Автобус номер 40, АА 8727 ТО. Старенька жінка сіла тихенько в автобус вона ні кого не чіпала як з годом виявилось вона не мала грошей щоб сплатити проїзд. Водій вийшов зі своєї кабіни та стрімко пішов до неї. Далі він почав її хватати та силою виштовхувати з автобусу. Це був жах! Ми заплатила за її проїзд та намагались дати ще грошей на той випадок якщо в когось не буде змоги оплатити але він відмовився. Я в шоці! Такого ще не бачила. Як до автобусу пускати людей без масок то норма бо він заробляє на них, а як провезти стареньку без змоги оплатити то ні і треба руки розпускати. Ганьба. Невже не соромно?

Опубліковано Татьяною Арефьевою Середа, 3 червня 2020 р.



fb tw tg vb


Всі свіжі новини на нашому Telegram-каналі Приєднуйся!

Джерело статті: “https://vgolos.com.ua/news/tse-buv-zhah-ya-v-shotsi-u-lvovi-vodij-nakynuvsya-na-pensionerku-i-namagavsya-vyvynuty-yiyi-z-avtobusa-video_1247491.html”

©1info.net