Резніков чітко висловився про долю скандальної ради з ОРДЛО

Олексій Резніков заявив, що про консультативну раду з ОРДЛО можна забути

Консультативна рада при політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи (ТКГ), яка викликав обурення серед звичайних громадян та політиків, навряд чи буде створена.

Об этом сообщает Преступная Россия

Про це в інтерв’ю "Укрінформу" заявив віце-прем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, який також є першим заступником голови української делегації в ТКГ.

Олексій Резніков заявив, що про консультативну раду з ОРДЛО можна забути

Олексій Резніков заявив, що про консультативну раду з ОРДЛО можна забути

interfax.com.ua

"Немає відповіді (щодо ради) від німецької сторони, від французької, від ОБСЄ. Тому це питання вже є недоцільним. Забули і йдемо далі", – зазначив він.

За словами Рєзнікова, зараз майже завершилися консультації з кандидатами, які представлятимуть окуповані райони Донецької та Луганської областей.

"Ми вже майже завершили консультації і співбесіди з кандидатами, які будуть з української сторони запрошеними представниками під час переговорів в ТКГ", – підкреслив міністр.

Резніков уточнив, що кількість представників може бути різною (8 або 16), але головне – це якість.

Як повідомляв OBOZREVATEL, учасники Тристоронньої контактної групи в Мінську на зустрічі 11 березня підписали домовленості про створення органу, яким фіксується суб’єктність ОРДЛО.

Це викликало різко негативну реакцію в суспільстві і політикумі. Так, проти створення цього органу виступили десятки нардепів, в тому числі від "Слуги народу".

Ти ще не читаєш наш Telegram? А даремно! Підписуйся

Читайте всі новини по темі "мінські домовленості" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/politics/reznikov-chitko-vislovivsya-pro-dolyu-skandalnoi-radi-z-ordlo.htm”

©1info.net