У Краматорську жінка встромила собі в шию ніж на очах у дітей — врятувати її не вдалося

У Краматорську жінка встромила собі в шию ніж на очах у дітей — врятувати її не вдалося
У Краматорську жінка встромила собі в шию ніж на очах у дітей — врятувати її не вдалося

У Краматорську вдома жінка встромила собі в горло ніж. Вдома були її діти. Патрульні допомогли зупинити кров, але в лікарні після операції жінка померла.

Об этом сообщает FIB

Про це розповідає Патрульна поліція Краматорська та Слов’янська.

Так, близько третьої години ночі жінка у збудженому емоційному стані викликала копів на вулицю Героїв Небесної Сотні і просила допомоги. Екіпажі патрульних та роти ТОР прибув на місце, але жінка не відчиняла. Поговорити з нею вдалося лише через вікно.

Жінка скаржилася на “проблеми в особистому житті” й просила допомогти. Також вона сказала, що у помешканні перебуває 16-річна донька та 4-річний син. Якої саме допомоги потребувала — не казала. "Утім, з її розмови було зрозуміло, що вона вкрай знервована й справді в збудженому емоційному стані", — кажуть у поліції.

За 15 хвилин патрульні почули сильний крик. Донька негайно кинулася відчиняти двері патрульним, бо побачила в руках своєї мами ніж. Коли інспектори роти ТОР зайшли в помешкання, жінка непритомна лежала на підлозі. Ніж по руків’я був у її шиї, вона стікала кров’ю. Правоохоронці зафіксували голову жінки руками, знерухомили ніж за допомогою пов’язки та притиснули пальцями судину. Вдалося тимчасово зупинити кровотечу.

Патрульні контролювали стан жінки до приїзду медиків. Надалі лікарі шпиталізували постраждалу, її прооперували. Діти залишилися вдома з бабусею, яка приїхала, щойно дізналася про ситуацію. Після складної операції жінка померла в лікарні.

Нагадаємо, у Новоград-Волинському районі Житомирської області сталося вбивство: 41-річний чоловік вистрелив в спину 19-річній дівчині, а потім застрелився сам. Загиблі були знайомі і певний час підтримували дружні стосунки.


Джерело статті: “https://tsn.ua/ukrayina/u-kramatorsku-zhinka-vstromila-sobi-v-shiyu-nizh-na-ochah-u-ditey-vryatuvati-yiyi-ne-vdalosya-1560189.html”

©1info.net