У перестрілці в Броварах брали участь 4 охоронні фірми з Києва: їх покарали

Стрілянина в Броварах

Чотири київські охоронні фірми, чиї співробітники брали участь в перестрілці в Броварах, позбулися ліцензій.

Об этом сообщает Преступная Россия

У пресслужбі МВС повідомили, що анулювали дозволи у ТОВ "Профохорона", "Охоронна група "Київ-центр", "ДВ-Сек’юріті" та "Охоронна група "Форт-3".

"Слідчі Національної поліції в рамках розслідування кримінальних проваджень про стрілянину в Броварах звернулися до Міністерства внутрішніх справ для проведення перевірки діяльності чотирьох столичних охоронних фірм, співробітники яких, за інформацією досудового розслідування, є учасниками стрілянини в Київській області", – зазначив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Гончаров.

Стрілянина в Броварах

Стрілянина в Броварах

МВС

Він підкреслив, що слідство визначило, що особи, які мають відношення до вказаних охоронним фірмам, неодноразово залучалися до участі в масових заходах, де застосовувалися незаконні дії.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

  • У Броварах Київської області 29 травня група озброєних людей розстріляла маршрутку прямо у дворі. Прибулі на місце поліцейські влаштували перестрілку з нападниками.


  • Причиною стрілянини був конфлікт між вінницькими та Броварському підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками.


  • Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, коментуючи стрілянину між перевізниками в Броварах, заявив, що це відгомін корупції, який потрібно "лікувати".


  • Раніше суд обрав запобіжний захід 20 фігурантам.


  • За словами правоохоронців, вони встановили особи близько 40 підозрюваних. А заступник голови міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що участь у сутичках брали понад 60 "тітушек".


  • 4 червня поліція провела санкціоновані обшуки в учасників перестрілки в Броварах.


  • У МВС відзвітували у справі про стрілянину в Броварах: встановлені 67 підозрюваних.


Тисни! Підписуйся! Читай тільки найкраще!

Читайте всі новини по темі "Перестрілка у Броварах" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/kiyany/crime/u-perestriltsi-v-brovarah-brali-uchast-4-ohoronni-firmi-z-kieva-ih-pokarali.htm”

©1info.net