Клієнти Нової пошти розчаровані нововведеннями

Клієнти Нової пошти розчаровані нововведеннями
Клієнти Нової пошти розчаровані нововведеннями

Останні нововведення, які ввела Нова пошта, викликали негативну реакцію користувачів. Головні претензії стосуються переглянутих правил відправлення вантажів з відділень. Раніше можна було відправити з відділення вантаж довжиною 1.5 метрів, а тепер її скоротили до 1.2 метра.

Об этом сообщает Руспрес

Постає логічне запитання – що робити в тому випадку, якщо довжина посилки становить понад 1.2 метрів? В цьому випадку треба буде відправити вантаж уже з вантажного відділення, а в звичайних вам просто відмовлять. Згідно з офіційною заявою Нової пошти, це буде вигідніше для самих клієнтів компанії, оскільки це дозволить поліпшити логістику, прискорити терміни доставки і зменшити ймовірність пошкодження відправлених вантажів. Так, спочатку це буде не дуже звично, можливо незручно, але в майбутньому це буде краще для всіх.

Варто нагадати, що Нова пошта на час періоду самоізоляції зробила зберігання посилок безкоштовно, а на початку червня вирішила скасувати дані правила і повернутися до старих. Тепер посилка буде безкоштовно зберігається протягом тижня повністю безкоштовно, а ось уже після восьмого треба буде платити. Тепер в тому випадку, якщо ваша посилка прийшла до першого числа поточного місяця, терміни почнуть рахувати з 1-го числа, а платити доведеться вже з 8-го.


Джерело статті: “https://tehnofan.com.ua/2020/06/05/клієнти-нової-пошти-розчаровані-ново/”

©1info.net