Британська королева опанувала Zoom, аби подякувати людям, що борються з епідемією коронавірусу

Королева Великої Британії Єлизавета II вперше у своєму житті взяла участь у відеодзвінку через сервіс Zoom, аби особисто подякувати чотирьом працівникам, залученим до боротьби з епідемією COVID-19 у Великій Британії.

Про це повідомляє пресслужба Букінгемського палацу — офіційної резиденції британської монаршої родини.

Об этом сообщает Дедал

Разом із Єлизаветою II у відеодзвінку взяла участь і її донька Анна.

«Як цікаво слухати ваші оповіді й історії! Дуже вражена тим, чого вам уже вдалося досягти. Дуже рада, що змогла сьогодні з вами поспілкуватися», — сказала королева.

To mark #CarersWeek2020, The Queen and The Princess Royal spoke to a group of carers who are supported by The @CarersTrust to find out more about the challenges they face. pic.twitter.com/ieMyPWlNeV

— The Royal Family (@RoyalFamily) June 11, 2020

Відеодзвінок став частиною кампанії в межах Тижня працівників сфери догляду (Carers Week), зазначається в повідомленні. Йдеться про близько 7 мільйонів британців, які працюють у соціальних службах на волонтерських засадах — і які стали ще більш важливими після початку епідемії коронавірусу в країні.

Раніше, нагадаємо, британський принц Вільям зізнався, що працював волонтером на «гарячій лінії» з підтримки населення під час пандемії коронавірусу.

Поділитись :


Джерело статті: “https://hromadske.ua/posts/britanska-koroleva-opanuvala-zoom-abi-podyakuvati-lyudyam-sho-boryutsya-z-epidemiyeyu-koronavirusu”

©1info.net