Сестри Сумські розповіли, чого їх навчив батько-актор


Легендарний актор В’ячеслав Сумський зіграв понад 150 ролей у театрі, отримав заслуженого й народного артиста, та більше пишався тим, що був батьком Наталки Полтавки і Роксолани. У програмі "Ранок з Україною" з ведучими Марією Мельник і Григорієм Германом на каналі "Україна" Ольга та Наталя Сумські розповіли найсокровенніше про свого батька.

Об этом сообщает FLB

Свого тата, народного артиста В’ячеслава Сумського, Наталя й Ольга запам’ятали на сцені. Він грав у Запорізькому та Львівському театрах. А ще писав картини, любив фотографувати та рибалити.

"Він брав з собою на гастролі все приладдя для риболовлі, мені було доручено нести відповідальність за ці снасті, – пригадала Ольга Сумська в інтерв’ю каналу "Україна" та додала, що вони з сестрою фактично виросли за лаштунками. – Коли тато з мамою були на репетиціях, вони навіть мене у візочку брали з собою до гримерної".

До театрального сестри вирішили вступати самі і ніколи не користувались тим, що походять з акторської родини.

"Коли в мене запитали, чи приходжусь я родичкою Сумському В’ячеславу, я відповіла: "Ні, я однофамілиця", – зізналась Наталя Сумська. Та батько радів, що доньки пішли його стопами і пишався їхніми успіхами. – Я навіть не знала, що мені присвоїли звання заслуженої артистки. Тато перший приніс цю газетку, йшов і плакав".

Читайте також: Ольга Сумська відкрила літній сезон пляжними знімками в бікіні

В’ячеслав Сумський виховав чотирьох онуків, а старшу доньку Ольги – Антоніну – винянчив буквально з пелюшок. Напівжартома називав Ольгу кар’єристкою, та коли донькам була потрібна підтримка – завжди ставав на їхню сторону. А ще навчив найголовнішого – любові до обраної професії та віри в свої сили.

Дивіться програму "Ранок з Україною" у будні о 6:30 на каналі "Україна".


Джерело статті: “https://tvgid.ua/fotor/23062020/131733/”

©1info.net