Які супермаркети Кропивницького працюють цілодобово у свята

at1

Заснована у перші роки української незалежності на базі кількох невеличких гастрономів торговельна мережа «АТБ» сьогодні слугує наочним прикладом ефективного бізнесу, що динамічно розвивається. Компанія є лідером вітчизняної галузі роздрібної торгівлі – вже відкрила 1044 сучасних комфортних супермаркети в 24 областях України, включаючи й Кіровоградську.

Об этом сообщает http://prokurorska-pravda.today

at1

На початку 2000-х керівництво компанії ухвалило рішення про впровадження системи самообслуговування в супермаркетах мережі. Зараз це звичний формат роботи підприємств галузі ритейлу. В «АТБ» пішли ще далі, створивши особливий формат – український дискаунтер. Його суть полягає в тому, що на одній торговій площі розміщено величезний асортимент гарантовано якісних продуктів і товарів за цінами, які на 10–15% нижчі за середньоринкові. Магазини «АТБ» готові радо прийняти клієнтів у будь-який час дня й ночі сім днів на тиждень.

Такий формат у поєднанні зі зручним розташуванням магазинів, сучасною викладкою товарів і якісною продукцією максимально відповідає запитам вітчизняного споживача. Робота у режимі 24/7 особливо стає актуальною під час Нового року та Різдва, коли українці традиційно готуються до родинного застілля.

«Прагнучи зберегти найцінніше – довіру постійних клієнтів – та забезпечити їм максимальний комфорт, керівництво компанії ухвалило рішення, що всі торгові підприємства корпорації «АТБ» і у святкові дні працюватимуть цілодобово. Це дозволить кожному нашому клієнту комфортно та зручно підготуватися до свят і відпочивати без метушні, поповнюючи свої запаси якісними та безпечними продуктами», – розповіла Наталія Шаповалова, в. о. генерального директора ТОВ «АТБ-Маркет».

Слід пам’ятати і про сімейний бюджет. Діяльність компанії спрямована на те, щоб майже чотири мільйони постійних клієнтів «АТБ» могли економити щодня. Цього досягають за рахунок мінімізації витрат на логістику, рекламу, системного впровадження енергоощадних технологій.

Асортимент дискаунтерів найбільшої української мережі, в тому числі й тих, що працюють у нашому Кропивницькому, перевищує 3,5 тисячі найменувань. Понад 800 товарних позицій представлені продукцією власного виробництва та власним імпортом. Ціни на ексклюзивний асортимент можуть бути на 40% нижчими за ціни на будь-які аналоги. Якість та безпеку таких товарів «АТБ» ретельно перевіряє. В компанії створили складну багаторівневу систему контролю. Це вельми важливо, оскільки продукція власних торгових марок є візитною карткою «АТБ».

at

Зараз корпорація має чотири власні торгові марки, що належать до різних цінових категорій. Преміальний сегмент представляє ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», середній плюс – ТМ «Спецзамовлення “АТБ”», середній – ТМ «Своя лінія». Найбільш економну продукцію пропонує добре знайома багатьом ТМ «Розумний вибір».

Сьогодні в 265 населених пунктах країни супермаркети «АТБ» працюють цілодобово, без вихідних, перерв, переобліків і свят. У будь-який час тут є все, чого потребують клієнти – від вітчизняних товарів першої необхідності до імпортних преміальних делікатесів.


Джерело статті: “https://gre4ka.info/zhyttia/56514-yaki-supermarkety-kropyvnytskoho-pratsiuiut-tsilodobovo-u-sviata”

©1info.net