В понеділок у центрі Львова встановлять Різдвяний Дідух

2019.08.470х200

У понеділок, 6 січня, у Львові відбудеться винесення та встановлення Різдвяного Дідуха. Традиційно, його розмістять на площі Яворського. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Об этом сообщает http://russian-blogger.com



  • 2019.08.470х200

Планується, що львів’яни та гості міста близько 12 год. біля шопки, яка розташована на площі Ринок, колядуватимуть, сформують колону та вирушать із маленькими дідухами до місця встановлення великого Дідуха — на пл. Яворського. Маршрут колони пролягатиме площею Ринок, а також вулицями Беринди і Театральною.

Для львів’ян та гостей міста виступлять творчі колективи: зразковий дитячий фольклорний ансамбль пісні «Джерельце» при Будинку вчителя, хор «Гомін» та ансамбль «Горгани».

Як повідомляють у міському управлінні культури, сам Дідух, висотою понад 3 метри, прикрасили різнобарвними стрічками майстри Шевченківського гаю на чолі із майстром Миколою Городником. Конструкція, на якій стоїть Дідух, — минулорічна.

Нагадаємо, Львівський портал підготував ТОП-подій, які варто відвідати у період новорічно-різдвяних свят у Львові. Детальніше читайте у матеріалі: «Феєрія Різдва у Львові. ТОП-подій на зимові свята».

Фото: Дивись. інфо


Джерело статті: “https://portal.lviv.ua/news/2020/01/03/v-ponedilok-u-tsentri-lvova-vstanovliat-rizdvianyj-didukh”

©1info.net