Школяр у Росії напав на вчительку і влаштував погром в класі: відео

У Москві, РФ, в школі учень восьмого класу напав на вчительку, розбив їй голову і влаштував погром в класі.

Об этом сообщает http://ratelkz.com


Про це повідомляють російські інформаційні видання з посиланням на дані місцевого слідчого комітету.


Відзначається, що юнак схопив пульт від інтерактивної дошки і напав на вчительку після того, як вона порвала йому навушник. Жінка зробила це, коли помітила, що учень слухає музику на уроці.


Внаслідок нападу у вчительки розсічена шкіра на голові, її доставили в лікарню. За фактом нападу в Слідчому комітеті російської столиці почали розслідування і провели перевірку.


"Проводяться необхідні перевірочні заходи, спрямовані на встановлення всіх фактів, зазначених у статті. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення", — заявили російські слідчі.


Щодо нападника вдалося з’ясувати, що це 15-річний юнак, який має проблеми з дисципліною, часто залишався на другий рік і виховує його бабуся. Він також стоїть на обліку в інспекції у справах неповнолітніх.



Слід також зазначити, що директор школи, де стався інцидент, заявив, що "конфлікт вже залагоджено".


Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про зміни в українській системі шкільної освіти, так, у школах країни мають намір обмежити кількість дітей в класі, директорів обиратимуть на конкурсі, а учні зможуть обирати частину предметів для навчання.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/world/ex-ussr/2020-01-17/shkolnik-v-rossii-napal-na-uchitelnicu-i-ustroil-pogrom-v-klasse-video/185869”

©1info.net