З туманом і без опадів: прогноз погоди на 18 січня

З туманом і без опадів: прогноз погоди на 18 січня
З туманом і без опадів: прогноз погоди на 18 січня


Вдень буде плюсова температура, хмарно з проясненнями

Об этом сообщает http://sovsekretno.net


У суботу, 18 січня, на Другий Святий вечір в Україні переважатиме нетипова для січня погода. Вдень буде плюсова температура, хмарно з проясненнями.


Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.


На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1…-7 градусів, вдень -1…+5 градусів.


У Карпатах без опадів, температура вночі -3…-8 градусів, вдень 0…+5 градусів.


На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0…-6 градусів, вдень 0…+5 градусів.


У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0…-6 градусів, вдень -1…+5 градусів.




ukraine_78


На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці туман, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0…-6 градусів, вдень -1…+5 градусів.


На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці туман, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0…-5 градусів, вдень 0…+5 градусів.


У суботу, 18 січня в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2…-4 градуси, вдень +1…+3 градуси.


Джерело статті: “https://glavcom.ua/news/z-tumanom-i-bez-opadiv-prognoz-pogodi-na-18-sichnya-653497.html”

©1info.net