На рейтинговому турінірі з вільної боротьби спортсмени влаштували криваве побоїще — Cпорт

На рейтинговому турнірі з вільної боротьби, який завершився у Стамбулі, Україна потрапила в міжнародним скандал, що потягне за собою важкі санкції. Що сталось?

Об этом сообщает http://balansst.com


У ваговій категорії до 79 кілограмів тривала сутичка за вихід у фінал. Боролися українець Хасан Закарієв і грузин Зураб Ербоцанашвілі. Наш борець грубо відмахнувся від суперника. Грузинові це не сподобалось, і він відповів двома ударами в голову. Українець теж раз влучив грузинові в обличчя.


У цю мить на килим вискочив секундант українця й потужним ударом в ніс відправив грузина в нокдаун. Ну а далі, як то кажуть, пішло-поїхало. І спортсмени, і їхні представники кинулися одні на одних. На рефері взагалі не зважали. Побоїще закінчилося за хвилину-другу. Ще якийсь час тривала сварка з образами, штовханиною…


У підсумку організатори турніру дискваліфікували обох борців. Але на цьому конфлікт не завершився, він ще матиме продовження.


— Я шокований, — каже "Експресу" генеральний секретар Асоціації спортивної боротьби України Віталій Волошин. — Приблизно раз на рік схожі інциденти трапляються у світі боротьби, але що в таку історію втрапимо ми, і подумати не міг. Будемо з’ясовувати всі деталі цього конфлікту. У бійці не було членів збірної України, через нашу Асоціацію ця поїздка не проходила, але під удар потрапляємо саме ми. Нас чекають санкції від Міжнародної федерації. Це можуть бути і штраф, і дискваліфікація.


— Кажуть, що Хасан Закарієв — дуже конфліктна людина. Це правда?


— Почну з того, що його тренера і секунданта Костянтина Станкова ми уже дискваліфіковували. Цей фахівець на чемпіонаті й Кубку України поводився нахабно. Кидав пляшки з водою в арбітрів, грубо лаявся на весь зал, провокував сутички. Ми дали йому рік дискваліфікації, щоб охолов. І справді, на змаганнях стало спокійніше.


Дякуємо, що прочитали цей текст у газеті Експрес. У нас — тільки оригінальні тексти.


Читайте також про два відео, за які критикують боксера Ломаченка


Джерело статті: “https://expres.online/sport/na-reytingovomu-turiniri-z-vilnoi-borotbi-sportsmeni-vlashtuvali-krivave-poboishche”

©1info.net