Навчання у Словаччині: Переваги та можливості для закарпатців

Навчання у Словаччині: Переваги та можливості для закарпатців
Навчання у Словаччині: Переваги та можливості для закарпатців

Словаччина щорічно вкладає в освіту кожного студента понад 7 000 євро. Залучає для роботи в державних університетах кращих вчених і провідних викладачів, які в основі викладання мають сучасні методи та вагому практичну частину.

Для українських абітурієнтів вступ до Словаччини без іспитів та ЗНО, а саме навчання є безкоштовним. Здається, це настільки круто, що не зовсім схоже на правду? Дізнаймось глибше.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Словаччина — розвинена індустріальна країна, що входить до складу Євросоюзу, одна з найбезпечніших країн ЄС. Країна з безмежними можливостями. Переваги:

Легко вивчити мову

Відмінність між українською і словацькою (латиниця) – 34%, а між українською та російською – 38%. Зрозуміло, що із таким показником вивчення словацької мови дається легко та без зайвих клопотів.

Під час навчання в університеті Wеst Study організовує, для своїх абітурієнтів мовні курси, Опісля яких ви отримуєте сертифікат затверджений ВНЗом.

Ви проживаєте у гуртожитку разом із корінними словаками. Постійно спілкуючись на побутовому рівні — один з найкращих способів вивчення мови.


Джерело статті: “http://www.mukachevo.net/ua/news/view/313389”

©1info.net