Трамп підписав багатомільярдний закон з компенсаціями для хворих на коронавірус

Трамп підписав багатомільярдний закон з компенсаціями для хворих на коронавірус
Трамп підписав багатомільярдний закон з компенсаціями для хворих на коронавірус
Президент США затвердив у середу багатомільярдний законопроєкт, який передбачає компенсації та соціальні нарахування особам, що заразилися коронавірусом, а також членам їхніх сімей.

Про це повідомляє CNN.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

"Президент Дональд Трамп підписав закон про пакет допомоги при коронавірусі, який включає положення про безкоштовне тестування на COVID-19 та оплачувані відпустки", — зазначається в повідомленні.

Крім того, документом передбачене збільшення допомоги по безробіттю.

Раніше цей законопроєкт пройшов процедури схвалення в Конгресі США.

Як уточнюється, працівники отримуватимуть оплачувані відпустки до двох тижнів, якщо вони проходять лікування від коронавірусу, або ж їм встановлений такий діагноз та наказано залишатися вдома на карантині.

Ці виплати становитимуть до $511 на день, що приблизно відповідає рівню зарплати до $133 тис. на рік. Водночас, члени сім’ї заражених працівників отримуватимуть до двох третин їхньої зарплати, втім не більше $200 на день.

Тим часом, адміністрація Трампа веде переговори з республіканською більшістю в Сенаті щодо пакета економічних стимулів для надання допомоги малому бізнесу, а також окремим секторам, таким як авіаперевезення, які постраждали від поширення коронавірусу.

Загалом, за даними Центру системних наук та інженерії при Університеті Гопкінса, у США станом на середу виявлено 7786 інфікованих людей. Принаймні 118 пацієнтів померли. Повністю одужали 106 людей.


Джерело статті: “https://www.ukrinform.ua/rubric-world/2899628-tramp-pidpisav-bagatomilardnij-zakon-z-kompensaciami-dla-hvorih-na-koronavirus.html”

©1info.net