Скандального забудовника в Україні візьмуть під домашній арешт: гучні деталі справи

Колишній народний депутат України Максим Микитась, якого підозрюють у заволодінні майном Нацгвардії більш ніж на 81 млн грн, буде знаходитися під цілодобовим домашнім арештом. Таке рішення прийняв суд 14 травня.

Об этом сообщает Компромат вики


Адвокати підозрюваного під час засідання заявили, що вони задоволені рішенням суду. У свою чергу прокурор вимагав утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 100 млн гривень.


При цьому сам Микитась від коментарів відмовився.


Нагадаємо, що 2 жовтня 2019 року НАБУ і САП повідомили Микитасю про підозру в заволодінні майном Нацгвардії більш ніж на 81 млн₴ Через кілька днів його відпустили під заставу в 5,5 мільйона гривень. Також на нього наділи електронний браслет.


22 жовтня минулого року Микитася відправили в СІЗО з можливістю внесення застави в розмірі 80 мільйонів гривень, яка була внесена.


Як раніше повідомляв "Апостроф", вранці 20 січня скандального київського забудовника не випустили з країни, коли він намагався літаком покинути територію України.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/politics/2020-05-14/skandalnogo-zastroyschika-v-ukraine-vozmut-pod-domashniy-arest-gromkie-detali-dela/197123”

©1info.net