У Швеції останні сім днів фіксують найвищу в Європі смертність від Covid-19

Швеція вибрала більш відкриту стратегію боротьби з коронавірусом, ніж інші європейські країни — У Швеції останні сім днів фіксують найвищу в Європі смертність від Covid-19
Швеція вибрала більш відкриту стратегію боротьби з коронавірусом, ніж інші європейські країни — У Швеції останні сім днів фіксують найвищу в Європі смертність від Covid-19
Швеція вибрала більш відкриту стратегію боротьби з коронавірусом, ніж інші європейські країни


Швеція має найвищу кількість смертей в Європі на душу населення від Covid-19 за останній тиждень

Об этом сообщает Москов постскриптум


У Швеції протягом останнього тижня реєструють найвищу кількість смертей в Європі на душу населення від коронавірусу.


Про це у вівторок, 19 травня, повідомляє Reuters.


У той час як в інших європейських країнах смертність падає, Швеція між 12 і 19 травня мала 6,25 смертей на мільйон жителів в день. Це був найвищий показник в Європі, трохи вище ніж в Британії, де на мільйон жителів припадало 5,75 смертей.


В ході пандемії в цілому в Швеції, як і раніше, відзначається менша кількість смертей на душу населення, ніж в Сполученому Королівстві, Іспанії, Італії, Бельгії та Франції, які всі зробили вибір на користь самоізоляції, але значно вища, ніж в сусідніх північних країнах Данії, Норвегії та Фінляндії.


Як відомо, країна вибрала більш відкриту стратегію боротьби з коронавірусом, ніж інші європейські країни, зокрема, зберегла більшість шкіл, ресторанів і підприємств відкритими під час пандемії.


Напередодні видання Financial Times написало, що Швеція відмовилася від жорстких карантинних заходів через коронавірс для запобігання падіння економіки, проте країну це не врятувало.


Коронавірус в Україні

  • Всього
    18876
  • Хворіють
    12696
  • Одужали
    5632
  • Померли
    548




Як повідомлялося, в Україні станом на ранок 19 травня підтверджено 18 876 випадків Covid-19, з них 5632 одужали, 548 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 260 випадків.


Джерело статті: “https://glavcom.ua/world/observe/u-shveciji-ostanni-sim-dniv-fiksuyut-nayvishchu-v-jevropi-smertnist-vid-covid-19-681190.html”

©1info.net