Нардепка Верещук повідомила, чи братиме участь у праймеріз «Слуги народу» на мера Києва

Нардепка Верещук повідомила, чи братиме участь у праймеріз "Слуги народу" на мера Києва
Нардепка Верещук повідомила, чи братиме участь у праймеріз "Слуги народу" на мера Києва

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук візьме участь у внутрішньопартійних праймеріз для визначення кандидатів, які змагатимуться за крісло мера Києва. Вона вже подала свою кандидатуру.

Об этом сообщает Преступная Россия

Про це політикиня заявила 9 червня ефірі одного із телеканалів, передає Інтерфакс-Україна.

За словами нардепки, це питання вона не обговорювала з президентом Володимиром Зеленським, адже праймеріз — це питання відкрите. Верещук наголосила, що у неї є "певна підстава подати свою кандидатуру".

"Я подала свою кандидатуру, коли почула про те, що розглядаються різні кандидатури. На це є право і можливість. У мене певна підстава подати свою кандидатуру: розбираюся в цьому, жила багато років у цьому, знаю і вмію. Тож чом би тоді не подати своє бачення того, що можна зробити на місцевих виборах Києва?", — сказала Верещук.

Нагадаємо, що раніше народні депутати від "Слуги народу" Олександр Дубінський, Олександр Качура, Микола Тищенко і Олександр Ткаченко (до призначення на очільником Мінкультури) заявили, що візьмуть участь у партійних праймеріз для визначення кандидатів, які змагатимуться за пост мера Києва.


Джерело статті: “https://tsn.ua/politika/nardepka-vereschuk-povidomila-chi-bratime-uchast-u-praymeriz-slugi-narodu-na-mera-kiyeva-1562565.html”

©1info.net