За Порошенком стежать, — заява «Євросолідарності»

За Петром Порошенком стежать невідомі особи  — За Порошенком стежать, — заява «Євросолідарності»
За Петром Порошенком стежать невідомі особи  — За Порошенком стежать, — заява «Євросолідарності»
За Петром Порошенком стежать невідомі особи
Фото: Європейська солідарність


У п’ятого президента вимагають від Зеленського пояснень

Об этом сообщает Преступная Россия


За п’ятим президентом України, лідером партії «Європейська солідарність» Петром Порошенком ведеться незаконне стеження. Про це на брифінгу повідомив співголова фракції «Європейська солідарність» у Верховній Раді Артур Герасимов.


Він оприлюднив фотографії автівок з неіснуючими в базі номерними знаками, які були зафіксовані поблизу помешкання п’ятого президента. Герасимов наголосив, що «Європейська Солідарність» вимагає від президента Зеленського відповіді на питання, хто і з якою метою санкціонує незаконні стеження за лідером партії.


«Вчора неподалік від його дому були зафіксовані невідомі автомобілі марки Toyota та Volkswagen, та мікроавтобус Volkswagen, в яких знаходилися невідомі люди, які відмовилися представитися, назвати себе. А що стосується номерів, які були на цих машинах, то таких номерів в природі не існує. І в базі номерів цих номерів немає. Це говорить тільки про одне: це номери прикриття і підтверджує той факт, що за Петром Порошенко ведеться незаконне стеження», – зазначив Герасимов.


Він зауважив, що порушення закону стосовно лідера «Європейської солідарності» стали системними. «І порушення політично вмотивованих справ правоохоронними органами, і незаконні спроби вручення підозр, які ви бачили цього тижня, і незаконне стеження, про яке ми зараз говоримо. І незаконне прослуховування телефонів лідерів опозиції», – констатував Герасимов.


«Ми звертаємося до Зеленського, який, як ми всі почули із заяв його соратників, зосередив у себе абсолютну владу в країні: хто веде це незаконне стеження? Бо всі розуміють, що центр цього незаконного стеження, центр незаконного прослуховування телефонів лідерів опозиції, та й пульт від всього цього знаходиться на вулиці Банковій, де знаходиться кабінет Зеленського», – переконаний Герасимов.


Він також наголосив, що питання незаконної діяльності силовиків набагато ширше, аніж тільки переслідування Порошенка.




1 з 5
на весь екран згорнути
За Порошенком стежать, — заява «Євросолідарності»
За Порошенком стежать, — заява «Євросолідарності»
За Порошенком стежать, — заява «Євросолідарності»
За Порошенком стежать, — заява «Євросолідарності»
Всі фоторепоратажі
Фото: — Наслідки негоди у селі Приборжавське Іршавського району Закарпатської області 
Сильна злива на Закарпатті: зруйновано чотири мости та підтоплено десятки будинків
Фото: — У Львові сьогодні пройшла сильна злива з градом, дощем та блискавками
Затоплені вулиці та повалені дерева: у Львові пройшла потужна злива (фото, відео)
Фото: —
Український фотограф став призером престижної світової премії
Фото: —
Білявка, яка полюбляє відверті бікіні. Шикарні фото коханої бека «Аякса» Тальяфіко




«Подивіться, що коїться. Позавчора – незаконна спроба вручати підозру п’ятому Президенту України. Після того ви всі бачили вручення підозри патріоту України Стерненку. Ви бачите, що робиться у справі Шеремета, ви бачили незаконне спостереження так само за Національним музеєм Гончара і його керівництвом. Ви бачили обшуки сьогодні вранці у міністра інфраструктури Омеляна. Виникає дуже стійка думка, що всі, хто критикує владу, сьогодні отримують миттєву реакцію правоохоронних органів», – зазначає Герасимов.


«Європейська Солідарність» жорстко вимагає від пана Зеленського і державної репресивної машини відповісти на три питання. Перше – хто віддав наказ про незаконне стеження за п’ятим президентом України Петром Порошенком. Друге – хто веде це незаконне стеження за Порошенком. І третє питання – а кого ще з лідерів опозиції – з тих, хто сьогодні справедливо критикує цю недолугу і непрофесійну владу, також так незаконно «ведуть» і незаконно прослуховують. Оці три питання», – перелічив представник «Європейської солідарності».


Нагадаємо, 10 червня у ДБР прокурори намагалися вручити Порошенку підозру. Натомість Порошенко прибув до Офісу генпрокурора з адвокатами та народними депутатами, щоб зустрітися із генпрокуроркою Іриною Венедіктовою.


Колишній спеціальний представник Державного Департаменту США з питань України, впливовий американський дипломат Курт Волкер порадив Зеленському зайнятися зміцненням держави, а не політичними переслідуваннями


Своєю чергою Карл Більдт, впливовий європейський політик, колишній прем’єр-міністр Швеції вважає, що Зеленський йде шляхом Януковича, а переслідування проти Порошенка будуть в центрі уваги європейських партнерів.


До слова, п’ятий президент радить Зеленському дізнатися, чим закінчується політичне переслідування опозиції та зателефонувати Януковичу.


Між іншим, соцопитування показують, що рейтинг Зеленського впав на 3,3%, а Порошенка виріс на 4,1%. Свіже опитування КМІС також наголошує: Зеленський втрачає підтримку, а довіра до Порошенка росте


Раніше адвокати Порошенка розказали, як ДБР зліпило «справу картин» на основі Вікіпедії.


Джерело статті: “https://glavcom.ua/news/za-poroshenkom-stezhat-zayava-jevrosolidarnosti—686543.html”

©1info.net