Порушення режиму припинення вогню та поранені: як минула доба на фронті

Порушення режиму припинення вогню та поранені: як минула доба на фронті
Порушення режиму припинення вогню та поранені: як минула доба на фронті

Минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил внаслідок розриву міни дістали поранення двоє військовослужбовців. Водночас збройні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню.

Об этом сообщает Компромат

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил у Facebook.

”Під час проведення інженерної дорозвідки поблизу населеного пункту Новотошківське, в результаті розриву міни, отримали поранення двоє військовослужбовців Об’єднаних сил. Воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан їхнього здоров’я задовільний”, — йдеться у зведенні.

За останні 24 години збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню.

”Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Українські захисники для припинення ворожих дій активно застосували чергові вогневі засоби”, — поінформували у штабі.

Зведення станом на 07:00 20 червня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Минулої доби збройні формування…

Опубліковано Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation Пʼятниця, 19 червня 2020 р.

За даними розвідки, 19 червня українські воїни знищили двох та поранили щонайменше трьох окупантів.

Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування ”Схід” поблизу Авдіївки відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Раніше повідомлялося, що в районі Новотошківського на Донбасі сьогодні, 19 червня, стався розрив міни. Двоє військових Об’єднаних сил отримали поранення.


Джерело статті: “https://tsn.ua/ato/porushennya-rezhimu-pripinennya-vognyu-ta-poraneni-yak-minula-doba-na-fronti-1569667.html”

©1info.net