У Болтона спростували, що він голосуватиме за Байдена

У Болтона спростували, що він голосуватиме за Байдена
У Болтона спростували, що він голосуватиме за Байдена
Колишній радник Білого дому з національної безпеки Джон Болтон не буде голосувати за кандидата від Демократичної партії Джо Байдена на президентських виборах США у листопаді, так само як не голосуватиме і за республіканця Дональда Трампа.

Про це заявила речниця американського ексвисокопосадовця Сара Тінслі, повідомляє Independent.

Об этом сообщает Слон

"Немає жодного сумніву, що він (Болтон — ред.) не буде голосувати ані за Трампа, ані за Байдена", — сказала вона.

За словами Тінслі, впродовж останніх кількох днів колишній радник Білого дому з нацбезпеки неодноразово наголошував, що буде голосувати за "консервативного республіканця".

Вона також зауважила, що цитата британської газети The Telegraph є некоректною, адже Болтон ніколи не казав, що буде голосувати за Байдена.

Як повідомляв Укрінформ, 17 червня провідні американські ЗМІ почали публікувати уривки з мемуарів Болтона "Кімната, де це сталося", де він розповідає про період перебування у команді президента Трампа на посаді радника з нацбезпеки.

Зокрема, Джон Болтон підтвердив, що президент Трамп призупинив оборонну допомогу Україні для отримання компромату на своїх політичних суперників — Джо Байдена і Гілларі Клінтон. Крім того, за словами Болтона, Трамп не хотів вводити санкції проти РФ і навіть заблокував офіційну заяву з критикою Кремля з нагоди десятої річниці вторгнення Росії в Грузію.


Джерело статті: “https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3049860-u-boltona-sprostuvali-so-vin-golosuvatime-za-bajdena.html”

©1info.net