Вісім критеріїв від «Євродиван» (Softa), як вибрати дивани від виробника

Вісім критеріїв від «Євродиван» (Softa), як вибрати дивани від виробника
Вісім критеріїв від «Євродиван» (Softa), як вибрати дивани від виробника

Будь-який інтер’єр неможливо уявити без дивану. Це не тільки стосується віталень, а ще й спальні, дитячих кімнат чи кухонь. Для кожного приміщення знайдеться своя модель.

Об этом сообщает http://samoychka.org

Залишилось лише визначитись з асортиментом. На сьогодні в продажі представлені різні дивани від виробника, які відрізняються один від одного. Це не тільки стосується цінової політики. Є більш важливі фактори, з якими зараз познайомить інтернет-магазин «Євродиван» (Softa).

Як правильно вибрати диван?

Сучасний меблевий асортимент переповнений різноманітними моделями. Щоб потім не шкодувати про свій вибір, запам’ятайте такі моменти.

Для якої кімнати купуєте

  • Для спальні чи дитячої обов’язково беріть розкладні моделі. Бажано, щоб це були надійні та прості у користуванні механізми трансформації. А ще зверніть увагу, щоб дитячі дивани не мали гострих кутів та інших дрібних предметів, які можна відколупати.
  • У вітальню підходять великі дивани, щоб тут змогла розміститись уся родина. Що саме буде за модель, залежить від побажань.
  • Для кухні підберіть компактні кутові дивани. Вони забезпечать комфорт, а ще стануть додатковою системою зберігання для кухонних дрібничок.
  • В кабінет виберіть двомісні моделі.

Форма дивану

Виробники пропонують величезну кількість варіантів. Зараз познайоммось з основними.

  • Прямі – це меблева класика, яка відома усім. Такий диван можна розмістити будь-де. Головне визначитись з розміром.
  • Кутові теж не втрачають популярність. Їх можна придбати, як для малої, так і для великої кімнати. Особливо це стосується моделей, які зовні нагадують літери Г та L. Що стосується диванів у формі букви П, то вони більше підходять для просторих кімнат.

Розмір меблів

Це один із головних пунктів. Ви повинні враховувати загальний показник та розмір дивана в розкладеному вигляді. Якщо вибираєте диван-трансформер, вам потрібно враховувати саме другий показник. Упевніться, що меблі поруч не будуть заважати. А ще повинно залишитись вільне місце для проходу.

Механізм трансформації (якщо цікавить)

Вам потрібно визначитись: плануєте користуватись спальним місцем постійно чи це тільки варіант для гостей. Якщо останній, можете вибрати будь-яку систему. Для щоденного користування найкраще підходять «Єврокнижка», «Акордеон», «Дельфін». Хоча існують й інші варіанти.

Каркас

Від використаного матеріалу залежить, наскільки довго зможете користуватись диваном. Найчастіше беруть ДСП. Воно дешеве і не надто надійне. Що стосується дерева, прослужить набагато довше. Тільки деревина має бути гарно оброблена. Є ще металеві каркаси.

Наповнювач

Найчастіше тут пружинний блок з комбінацією синтепону, поролону чи пінополіуретану. Також існують дивани, де немає жодної пружини.

Оббивка

Вона має бути одночасно красивою та практичною. Шкіра (натуральна чи штучна), флок, велюр, жакард, льон, оксамит – найпопулярніші варіанти. Хоча це ще не всі можливі оббивки. Щоб потім не шкодувати, запам’ятайте такі правила:

  • Куди збираєтесь ставити диван? Для кухні потрібно максимально практичні варіанти. В дитячу кімнату теж вибирайте стійкі матеріали, адже забруднень не уникнути.
  • Вдома є малі діти чи домашні тварини? Вони можуть випадково пошкодити матеріал, особливо це стосується шкіри. Краще вже тканина.
  • Подумайте стосовно кольору. Він має гармоніювати з загальним інтер’єром і не зливатися з відтінком стін.

Стиль

Це все залежить від оформлення кімнати. Класика, бароко, модерн, прованс чи лофт – в таких стилях найчастіше оформлюють інтер’єр. Тому будьте уважними.

Вибір меблів завжди кропіткий процес, але при дотриманні елементарних правил без проблем знайдете диван своєї мрії. З цим завжди допоможе «Євродиван» (Softa).


Джерело статті: “https://galka.if.ua/visim-kriteriiv-vid-ievrodivan-softa-yak-v/”

©1info.net