Lenovo представила потужний зовнішній акумулятор: заряджає навіть ноут

Lenovo представила потужний зовнішній акумулятор: заряджає навіть ноут
Lenovo представила потужний зовнішній акумулятор: заряджає навіть ноут

Незважаючи на те, що китайський виробник технологій, Lenovo, не дуже досяг успіху в бізнесі смартфонів, в останні роки він домігся досить хороших результатів на ринку ноутбуків.

Об этом сообщает http://ugroza.net

Тепер компанія представила зовнішній акумулятор з потужністю зарядки до 18 Вт, батареї ємністю 10000 маг і кнопкою живлення з маленькою червоною крапкою.

POWER BANK, gizchina

По специфікаціям, блок живлення поставляється з двома портами USB Type-A і портом USB Type-C з підтримкою двобічної швидкої зарядки PD. Між тим на стороні ми бачимо класичний дизайн квадратного порту ThinkPad. Всі порти працюють одночасно, тому ви можете одночасно заряджати чотири пристрої.

Популярні новини зараз

Український літак з чиновниками на борту зазнав аварії: десятки загиблих, перші деталі

Заворотнюк, попри страшні випробування, знайшла сили звернутися до фанатів у Новий рік: ‘Душевне тепло’

Галкін показав, що витворяв з Пугачовою 17 років тому, архівне відео: ‘Караул!’

Осадча в неймовірній сукні розсмішила українців кадрами з Нового року 2020: ‘Початок і фінал’

Показати ще

Крім того, хоча блок живлення компактний, ємність все одно приблизно така ж, як у ноутбука. Ми дійсно говоримо про літієвої батареї 48Wh. Пристрій також високої якості, з елементами батареї, що використовують технологію батареї BMW; які мають стабільний вихід та високу енергетичну витривалість.

POWER BANK, gizchina

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.

Теги: смарт-годинник новий смартфон кращий смартфон

Джерело статті: “http://fromua.news/article/7296779/Lenovo-predstavila-potujniy-zovnishniy-akumulyator-zaryadjaie-navitj-nout/”

©1info.net