Неповнолітній потрапив у ДТП під Києвом. За 100 метрів від авто знайшли тіло загиблої дівчини

17-річного водія Peugeot затримали
17-річного водія Peugeot затримали

Уранці 1 січня на дорозі між селами Сеньківка і Горобіївка в Київській області сталася ДТП за участю автомобіля, за кермом якого перебував неповнолітній, повідомляє пресслужба поліції регіону.

"Аварія сталася близько шостої години ранку. 17-річний хлопець, не маючи водійського посвідчення, сів за кермо автомобіля Peugeot, щоб відвезти дівчат. Автомобіль він узяв без відома батьків, яких на той час не було вдома", – указано в релізі.

За попередніми даними, водій не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, 14-річна пасажирка постраждала. Її госпіталізували.

"У цей час до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Горобіївка пішла з дому та не повернулася 16-річна дівчина. Під час пошукових заходів поліція з’ясувала, що бачили її востаннє в селі о шостій ранку. Тіло дівчинки, яку розшукували, у подальшому знайшли за сотню метрів від місця аварії з характерними для ДТП тілесними ушкодженнями", – заявили правоохоронці.

У поліції підкреслили, що поки невідомо, у який спосіб тіло загиблої дівчинки опинилося далеко від місця ДТП.

Неповнолітнього водія затримали, автомобіль вилучили як речовий доказ.

"Юнак перебував за кермом з явними ознаками сп’яніння, однак відмовився від освідування. У нього в медичних умовах узято кров на вміст алкоголю", – додали в поліції.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/localnews/-nepovnolitnij-potrapiv-u-dtp-pid-kijevom-v-100-metrah-vid-avto-znajshli-tilo-zagibloji-divchini-1481531.html”

©1info.net