Українцям пообіцяли “додаткову” пенсію: що про це відомо

Навесні 2020 року українцям обіцяють “другу” пенсію.

Об этом сообщает http://tr-experts.com


Loading…


Як передає НАРОДНА ПРАВДА, таку заяву в інтерв’ю агентству Інтерфакс-Україна зробила голова парламентського комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова (фракція «Слуга народу»).


За її словами, програму ініціював президент Володимир Зеленський.


“Ми намагаємося знайти джерело і ресурс для того, щоб запустити у власності кожної людини його особисті накопичення. При цьому хочемо надати йому систему, при якій буде фактично обов’язкове накопичення до пенсії, коли людина відкладає на пенсію стільки, скільки хоче вона, може бути і 0%, а роботодавець за власний кошт додає за формулою “скільки людина відкладає +1% від зарплати. Ми намагаємося, даючи якісь плюси, припустимо в Трудовому Кодексі, роботодавцю отримати накопичення у власність людини і другу пенсію”, – заявила Третьякова.


Нагадаємо, в цьому ж інтерв’ю голова парламентського комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова (фракція «Слуга народу») заявила, що які б м’які варіанти не придумав уряд, в Україні потрібно підвищувати пенсійний вік.


Раніше Галина Третьякова заявила, що пенсіонери, що проживають на окупованих територіях Криму і Донбасу, мають право отримувати українську пенсію, так і виплати з боку окупаційної влади.


Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися


Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/01/03/ukrayintsyam-poobitsyaly-dodatkovu-pensiyu-shho-pro-tse-vidomo/”

©1info.net