Український тренер прокоментував свою відставку в українському клубі

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Sportarena.

Об этом сообщает http://person-sp.com

Тренер та президент розійшлися в добрих стосунках.

"Дякую клубу, який надав можливість реалізуватися. Наші шляхи розійшлися, але залишилися чудові взаємини з президентом клубу. Потиснули один одному руки. Бажаю "Оболоні-Бровар" реалізувати свої амбітні завдання. Олександр Слободян (президент клубу, – авт.) сказав, що команда має посісти третє місце у цьому сезоні, тим самим – підвищитися у класі. Бажаю новому тренерському штабу досягти успіху.

Звісно, бюджет клубу не був космічним, але зарплата виплачувалася вчасно. Домовилися з президентом і він виконував свої обіцянки.

Можу лише подякувати Олександру В’ячеславовичу. Інфраструктура "Оболоні-Бровар" дає змогу команді грати в УПЛ. Робили все від себе залежне, щоб підвищитися у класі, гравці жили цієї метою, але така тренерська доля", – цитує Ковальця Sportarena.

Нагадаймо, Сергій Ковалець та "Оболонь-Бровар" розірвали контракт за обопільною згодою. Новим наставником команди став Олег Мазуренко.

Зазначимо, що київська команда після 19 турів Першої ліги посідає 6 місце у турнірній таблиці, відстаючи від лідера, львівського "Руху", на 2 очки.



Джерело статті: “https://sector.depo.ua/ukr/football/ukrainskiy-trener-prokomentuvav-svoyu-vidstavku-v-ukrainskomu-klubi-202001171097203”

©1info.net