Український слід: Палата представників США показала нові документи у справі імпічменту Трампа

Палата представників оприлюднила нові документи надані колишнім бізнес-партнером особистого юриста президента США Львом Парнасом, які підтверджують інформацію про стеження за експослом США в Україні Марі Йованович, повідомляють з посиланням на CNN.

Об этом сообщает http://thefirst-online.com

Документи включають нову інформацію про можливе спостереження за колишнім послом США в Україні Марі Йованович.

Серед документів — скріншоти текстових повідомлень із зображенням кандидата в конгресмени від республіканців у Коннектікуті Роберта Гайда. Його повідомлення з телефона, очевидно, стосуються стеження за Йованович.

Знімок з екрана, надісланий Гайду з телефона з бельгійським номером, містить офіційну фотографію Йованович. Невідома особа з бельгійським номером пише: "Мої контакти ( Довірені особи — ред.) перевіряють. Повідомлю вам адресу наступного тижня". Гайд відповідає: "Класно".

В іншій серії текстових повідомлень бельгійський номер пише Гайдові: "Нічого не змінилося, вона все ще не на місці, вони сьогодні перевіряють знову". — І коротко додає: "Це підтверджує, що маємо всередині людину".

"У неї були відвідувачі", — зазначає бельгійський номер іншого разу.

Нові документи також показують зв’язок між Парнасом та помічником Нуньєса Дереком Гарві. З них видно, що Парнас та Гарві влаштовують інтерв’ю з українськими офіційними особами та зустрічі в готелі Trump International у Вашингтоні, у тому числі з Джуліані.

Парнас сказав Гарві у квітні, що матиме бесіду з "генеральним прокурором, якого звільнив Байден", а саме — Віктором Шокіним. Парнас також згадує тодішнього генерального прокурора України Юрія Луценка. Обидва прокурори розмовляли з Джуліані щодо його пошуків компромату на Байденів.

Нагадаємо, 16 січня Національна поліція України відкрила кримінальні провадження після оприлюднення у ЗМІ інформації щодо можливого незаконного стеження за експослом США в Україні Марі Йованович.



Джерело статті: “https://patrioty.org.ua/politic/ukrainskyi-slid-palata-predstavnykiv-ssha-pokazala-novi-dokumenty-u-spravi-impichmentu-trampa-312025.html”

©1info.net