На Волині священник намагався пограбувати храм, матюкався і погрожував охороні (відео)

Скандальний інцидент стався в селі Жидичин Волинської області в п’ятницю, 17 січня.

Вночі невідомий за допомогою драбини проник з тильного боку в храмовий комплекс Свято-Миколаївської церкви і намагався винести з нього різні предмети. Це помітила храмова служба внутрішньої безпеки. Невідомого заблокували в приміщенні, а охорона викликала поліцію. До її приїзду чоловік намагався вибити двері, погрожував і матюкався, — повідомляє в соцмережі спільнота «Монашество Волині», передають .

Об этом сообщает http://portal-jp.com

Побачивши поліцейських, чоловік стрибнув з другого поверху дзвіниці, в результаті чого зламав ногу. Зловмисником виявився колишній настоятель УПЦ (МП) Свято-Миколаївського храму. Співробітники поліції склали відповідні протоколи, опитали свідків.
За твердженням інших джерел, коли правоохоронці виявили священика, той відмовився здатися їм і спробував накласти на себе руки — стрибнув із дзвіниці. Але висота виявилася недостатньою, і все скінчилося відкритим переломом ноги.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джерело статті: “https://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/blogs/na-volyni-sviashchennyk-namahavsia-pohrabuvaty-khram-matiukavsia-i-pohrozhuvav-okhoroni-video-312068.html”

©1info.net